TOKO PING

TOKO PING Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 161 beoordelingen
8 okt 2019 om 20:24 Roti was goed, alleen wat waterige saus, meer soep. Wel lekkere aardappelen, kip en genoeg smaak eraan.
6 okt 2019 om 10:45 Heerlijke Roti!
4 okt 2019 om 19:58 Het zou een uur duren voor het bezorgd zou worden, maar het was er al binnen een kwartier. Snelle bezorging dus. het eten was zeer goed.
3 okt 2019 om 20:35 Super lekker
26 sep 2019 om 9:02 Helaas kregen zowel mijn vriend als ik darmklachten na het eten...hierdoor kon ik mijn activiteit in de avond niet door laten gaan.. voor ons niet meer...
22 sep 2019 om 1:01 Was precies zoals verwacht: heerlijke kookkunsten, warm en echt helemaal perfect! Deze zaak blijft toch wel écht de beste!!
21 sep 2019 om 1:03 Eten was niet te vreten smaakt nergens naar hee droog en alles door elkaar heen gegooid in een bakje waardoor de smaken voor geen meter kloppen, lijkt wel kant en klare maaltijd wat ze even snel opwarmen en het ook nog een koud bezorgen. Niet bestellen
15 sep 2019 om 23:58 Eten was uitstekend, bezorging precies op het gewenste tijdstip. Hadden een rijsttafel voor 5 personen besteld. We waren met zn vijven en het meer dan genoeg. Sterker: een rijsttafel voor 3 of 4 had wellicht ook voldoende geweest want we hadden nu over
11 sep 2019 om 7:48 Geweldig eten. Menu F was niet genoeg voor 2 hongerige personen.
9 sep 2019 om 14:46 Het eten was niet lekker: doorgekookt en weinig smaak. Zag er uit als een magnetronmaaltijd en smaakte ook zo. De Gadogado was een klein bakje met voornamelijk taugé en dat voor €6!
8 sep 2019 om 20:12 Wij kopen hier nooit meer wat. Extreem weinig. Het eten wat ik kreeg leek wel een kant en klaar maaltijd uit de oven (zelfs de verpakking leek er op) Geen aanrader dus.
6 sep 2019 om 21:34 Lekker gegeten